Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Hotel cu Jacuzzi in Camera Timișoara

Mergi la Timișoara pentru un weekend romantic? Profitați de confortul excepțional și de decorul fabulos oferit de camerele cu jacuzzi privat. Aceste hoteluri romantice sunt locul ideal pentru a sta în cuplu în Timișoara. Acestea sunt camere de hotel sau apartamente dotate cu cadă cu hidromasaj în cameră pentru a vă bucura în cuplu.

Hotel Perla Timișoara

Cazare Romantica Timișoara cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Protopop George Dragomir, 300233 Timișoara, România

Jacuzzi Hotel Perla Timișoara

Situat convenabil în centrul Timişoarei, hotelul Perla Jacuzzi oferă facilităţi ultramoderne, camere confortabile bine dotate şi servicii impecabile, cu un personal dedicat şi prietenos.

Apartament de lux pe 2 nivele, prevăzut cu baie cu duș și living mare cu o canapea din piele și TV cu ecran lat. Include 1 dormitor special dotat cu pat cu saltea cu apă şi cadă cu hidromasaj pentru 4 persoane. În plus, există 1 dormitor cu baie și terasă mare.

Cele 2 restaurante, Pomodoro şi Perla, sunt situate într-o zonă diferită a complexului, având o capacitate de până la 70 de persoane. Degustaţi preparate din bucătăria italiană la Pom’odoro şi specialităţi locale şi internaţionale la Perla.

Dacă intenţionaţi să organizaţi o întâlnire sau orice alt tip de eveniment, sala de conferinţe cu 120 de locuri vă stă la dispoziţie.

Relaxaţi-vă la piscina în aer liber sau faceţi exerciţii fizice în sala de fitness, ambele cu acces gratuit. Accesul în solar şi saună se face la un cost suplimentar.

Tipurile de camere de Hotel Perla Timișoara care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Apartament Deluxe

Hotel Galaxy Timișoara

Hotel Timișoara cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Strada Berlin , nr 26, Dumbravita, 307160 Timișoara, România

Jacuzzi Hotel Galaxy Timișoara
Jacuzzi in Camera Hotel Galaxy Timișoara
Jacuzzi Privat Hotel Galaxy Timișoara

Hotelul Galaxy Jacuzzi este un hotel de design situat la 3 km de centrul Timișoarei, care oferă camere elegante cu aer condiționat, terasă pe acoperiș, restaurant și WiFi gratuit.

Această suită elegantă oferă baie spațioasă cu duș și jacuzzi, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar, aer condiționat, cutie de valori și terasă mare cu vedere la oraș și grădină.

Camerele sunt prevăzute cu TV cu ecran plat și canale prin cablu, seif, încălzire prin pardoseală și baie cu duș sau cadă. Unele camere au balcon, iar suita are o terasă de 100 m² și o cadă spa.

Restaurantul are o terasă de vară și servește meniuri italiene, iar Hotelul Galaxy oferă, de asemenea, un bar și un minimarket. Oaspeții au la dispoziție room service și mic dejun tip bufet. Un alt restaurant se găsește la 200 de metri.

Hotelul are recepție deschisă non-stop și oferă serviciu de bilete, parcare privată gratuită și serviciu de spălătorie la un cost suplimentar.

La 100 de metri se află o stație de autobuz, iar Gara de Est din Timișoara este la 2,5 km.

Camerele Hotel Galaxy Timișoara care au cadă spa sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Suită cu 1 dormitor

Hotel Central Timișoara

Cazare Romantica cu Jacuzzi in Camera Timișoara

Adresa: Str. Lenau, Nr. 6, 300029 Timișoara, România

Jacuzzi Hotel Central Timișoara
Jacuzzi Romantic Hotel Central Timișoara
Jacuzzi Privat Hotel Central Timișoara

Hotelul Central Jacuzzi este situat chiar în centrul Timișoarei, lângă Castelul Huniade, și oferă cazare cu aer condiţionat, mobilier modern şi WiFi gratuit.

Suită Business cu cadă spa: Suită elegantă, cu birou şi cadă cu hidromasaj integrată în cameră.

Suită cu cadă spa: Suită elegantă, cu o jacuzzi integrată în cameră.

Unele unități au mobilier elegant, modern și cu cadă spa integrată în cameră.

Tipurile de camere de la cazarea Hotel Central Timișoara care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privat în interiorul camerei sunt:

  • Suită Business cu cadă spa
  • Suită cu cadă spa

Hotel Larissa Timișoara

Hotel cu Jacuzzi in Camera Timișoara

Adresa: Str.A.Demetriade 6, 300261 Timișoara, România

Jacuzzi Hotel Larissa Timișoara
Jacuzzi in Camera Hotel Larissa Timișoara

Hotelul Larissa cu Jacuzzi este situat în apropiere de Iulius Mall, cel mai mare centru comercial din Timişoara, la doar 10 minute de centrul oraşului şi la 15 minute de aeroport.

Cameră dublă cu cadă cu hidromasaj: Aceste camere au o jacuzzi, acces Wi-Fi gratuit, TV prin cablu și un minibar.

Toate camerele sunt complet echipate, iar 2 dintre ele au o cadă spa și o grădină japoneză. Accesul la internet wireless este disponibil gratuit în toate camerele.

Hotelul Larissa este la 5 minute de Muzeul Satului şi la 10 minute de Bastionul Cetăţii.

Tipurile de camere de Hotel Larissa Timișoara care au cadă spa sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Cameră King VIP
  • Cameră dublă cu cadă cu hidromasaj

Hotel Neon Timișoara

Cazare cu Jacuzzi in Camera Timișoara

Adresa: Calea Aradului 85, 300643 Timișoara, România

Jacuzzi Hotel Neon Timișoara

Hotelul Neon Jacuzzi este situat la 20 de minute de mers pe jos de centrul oraşului Timișoara şi oferă unităţi de cazare cu WiFi gratuit. De asemenea, hotelul are o recepție deschisă nonstop și o parcare gratuită.

Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria Banatului, iar oaspeţii pot lua masa şi în aer liber, pe terasa de vară.

Toate camerele au fost renovate în 2014 şi au aer condiționat, TV prin cablu, minibar și birou.

Atracțiile principale din Timișoara, inclusiv Muzeul de Etnografie al Banatului, Parcul Botanic și Piața Unirii, sunt la 2 km de hotel. Iulius Mall este la 900 de metri, piaţa Hornbach se află la 1,1 km, iar Universitatea de Științe Agricole este la 700 de metri.

Tipurile de camere de la cazarea Hotel Neon Timișoara care au jacuzzi sau cadă spa în interiorul camerei sunt:

  • Suită Junior

Ambassador Hotel Timișoara

Hotel cu cu Hidromasaj in Camera Timișoara

Adresa: Mangalia Street 3, 300188 Timișoara, România

Jacuzzi Ambassador Hotel Timișoara

Situat într-o zonă liniștită, la numai 5 minute cu mașina de centrul istoric al Timișoarei și de Gara de Nord, Hotelul Ambassador Jacuzzi oferă camere moderne, cu dotări practice.

Proprietatea pune la dispoziție o sală de conferinţe bine echipată, un studio de fitness şi un bar deschis nonstop. În întreaga incintă a Hotelului Ambassador este disponibil WiFi gratuit.

Micul dejun este servit în fiecare zi, iar la restaurantul hotelului, In Style, cu o capacitate de până la 120 de persoane, puteți savura preparate rafinate din bucătăria internațională. De asemenea, la Ambassador se pot organiza recepții, cocteiluri și alte evenimente.

Lângă hotel sunt disponibile locuri de parcare gratuite, iar în curtea hotelului se află o parcare securizată cu plată.

Tipurile de camere de Ambassador Hotel Timișoara care au jacuzzi privată sau cadă cu hidromasaj în interiorul camerei sunt:

  • Suită Imperial 4*
  • Cameră dublă sau twin Deluxe 4*

Ați putea fi interesat să vedeți și alte locuri de cazare cu jacuzzi în alte orașe