Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Cazare cu Jacuzzi in Camera la Munte

Găsiți o cazare cu jacuzzi în cameră la munte pentru a vă bucura de câteva zile de relaxare. Dacă doriți să experimentați o noapte în natură și să vă relaxați, poate doriți să căutați un hotel cu o cadă cu hidromasaj în cameră în munți.

Vila Anastasia Love Nature – Brasov, Rasnov

Hotel la Munte cu Jacuzzi in Camera

Adresa: str Lupului nr 57, 505401 Râşnov, România

Vila Anastasia Love Nature - Brasov, Râşnov la Munte cu Jacuzzi in Camera
Camera cu Jacuzzi Vila Anastasia Love Nature - Brasov, Râşnov la Munte
Vila Anastasia Love Nature - Brasov, Râşnov la Munte Jacuzzi
Jacuzzi Vila Anastasia Love Nature - Brasov, la Munte

“Vila Anastasia” Love Nature – Brasov, Rasnov se află la doar 26 km de Paradisul Acvatic și oferă cazare în Râșnov, cu acces la biciclete gratuite, facilități de grătar și un jacuzzi la munte. Această unitate de cazare cu aer condiționat este situată la 8,4 km de Dino Parc, iar oaspeții beneficiază de parcare privată și acces gratuit la internet WiFi.

Vila are 4 dormitoare, un jacuzzi, lenjerie de pat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată, 3 băi, prosoape și terasă cu vedere la munte.

Această vilă oferă o cadă cu hidromasaj. După o zi de drumeții, schi sau pescuit, oaspeții se pot relaxa în grădină sau în zona de lounge comună.

Piața Sfatului este la 26 km de “Vila Anastasia” Love Nature – Brasov, Rasnov, iar Turnul Negru se află la 27 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 150 km de cazare.

Tipurile de camere de Vila Anastasia Love Nature – Brasov, Rasnov la munte care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

 • Vilă

Casuta din Cotroape

Cazare cu Jacuzzi in Camera la Munte

Adresa: Zona Cotroape, Nr 651A, 437290 Săcel, România

Jacuzzi Casuta din Cotroape la Munte

Având o cadă spa, Casuta din Cotroape este situată în Săcel. Această casă de vacanță oferă parcare privată gratuită, bucătărie comună și WiFi gratuit.

Casa de vacanță cu terasă și vedere la munte are 3 dormitoare, o cameră de zi, un TV cu ecran plat, o bucătărie utilată cu mașină de spălat vase și cuptor și 3 băi cu o cadă cu hidromasaj. Proprietatea are, de asemenea, 3 băi cu bideu și halate de baie, iar prosoape și lenjerie de pat sunt disponibile.

Casa de vacanță oferă un mic dejun tip bufet sau continental.

Casuta din Cotroape ofera o zona de picnic. Oaspeții pot înota în piscina de pe acoperiș, pot merge la schi sau se pot relaxa în grădină și pot folosi facilitățile de grătar.

Biserica de lemn din Ieud este la 21 km de proprietate, iar Biserica de lemn din Poienile Izei este la 33 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Maramureș, situat la 111 km de Casuta din Cotroape.

Camerele Casuta din Cotroape la munte care au cadă spa sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

 • Casă cu 3 dormitoare

Vilă Perla Nordului

Cazare la Munte cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Principală Nr. 392/A, 437195 Moisei, Maramureş, România

Cazare Maramureş Vilă Perla Nordului la Munte cu Jacuzzi in Camera
Cazare Maramureş Vilă Perla Nordului la Munte cu Cadă Spa in Camera

Perla Nordului este o vilă cu terasă situată în Moisei, judeţul Maramureş, la 50 m de centrul localităţii. Unitatea de cazare are un balcon, un jacuzzi şi oferă vedere la râu.

Această vilă include 4 dormitoare. Are de asemenea 3 băi, dintre care una cu cadă spa, precum și un balcon. Atât în living, cât și în toate camerele există un TV cu ecran plat.

La proprietate se servește în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet. Oaspeții se pot destinde în foișor, care este amenajat pe malul râului Vișeu.

Vila este situată în parcul natural Munții Rodnei. Pârtia de schi Runc-Știol se află la 17 km, iar Cascada Cailor, la 19 km. Gara trenului cu aburi Mocănița se găsește la 10 km.

Tipurile de camere de la cazarea Vilă Perla Nordului la munte care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privat în interiorul camerei sunt:

 • Vilă Deluxe

Vilă DOR Bran

Cazare cu Jacuzzi in Camera la Munte

Adresa: 55g Strada Branului, 505801 Bran, România

Cazare Vilă DOR la Munte cu Jacuzzi in Camera

DOR cu jacuzzi se află la aproximativ 11 km de Dino Parc și oferă cazare cu vedere la munte, grădină, terasă și restaurant Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită, iar vila se află într-o zonă potrivită pentru schi și ciclism.

Vila este prevăzută cu 2 dormitoare, TV cu ecran plat și canale prin cablu, consolă de jocuri și 3 băi cu bideu și duș. Pentru un plus de confort, proprietatea poate oferi lenjerie de pat și prosoape, la un cost suplimentar.

În fiecare zi este disponibil un mic dejun continental, italian și vegetarian. Oaspeții vilei beneficiază de acces la o cadă cu hidromasaj.

Paradisul Acvatic este situat la 26 km de DOR, iar Piața Sfatului se află la 27 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 138 km de cazare.

Tipurile de camere de Vilă DOR Bran la munte care au cadă spa sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

 • Vilă cu 2 dormitoare

Poiana Rasnoavei

Hotel la Munte cu Jacuzzi in Camera

Adresa: DN-73A, Km.14, Râşnov DN-73A, Km.14, Râşnov, 505400 Râşnov, România

Poiana Rasnoavei Râşnov la Munte cu Jacuzzi in Camera
Jacuzzi Poiana Rasnoavei la Munte Râşnov

Poiana Rasnoavei se află în Râșnov, la 6,9 km de Dino Parc, și oferă cazare cu grădină, terasă, bar și parcare privată gratuită. Facilitățile oferite includ restaurant, recepție cu program nonstop, depozit de bagaje și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Pensiunea are camere de familie.

Apartament superior, Oaspeții vor avea o experiență specială, deoarece acest apartament include cadă cu hidromasaj și șemineu. Acest apartament are 1 living, 1 dormitor separat și 1 baie cu cadă și articole de toaletă gratuite. Apartamentul are podea cu parchet, zonă de relaxare cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, aer condiționat, pereți izolați fonic, precum și dulap.

Studio cu jacuzzi, acest studio are cadă cu hidromasaj și șemineu. Acest studio spațios are pereți izolați fonic, aer condiționat, baie privată cu cadă spa, precum și balcon cu vedere la lac. Unitatea are 1 pat.

Camerele pensiunii includ dulap, TV cu ecran plat, baie privată, lenjerie de pat şi prosoape. De asemenea, unitățile sunt prevăzute cu frigider.

La Poiana Rasnoavei se oferă în fiecare dimineață mic dejun continental și vegetarian.

Oaspeții de la această cazare pot desfășura diverse activități în Râșnov şi în împrejurimi, printre care drumeții şi pescuit.

Parcul acvatic Paradise se află la 24 km de Poiana Rasnoavei, iar Piața Sfatului este situată la 25 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă, aflat la 140 km de pensiune.

Tipurile de camere de la cazarea Poiana Rasnoavei la munte care au jacuzzi sau cadă spa în interiorul camerei sunt:

 • Apartament superior
 • Studio cu jacuzzi

Mountain Lodge

Cazare cu Jacuzzi in Camera la Munte

Adresa: Aleea Mărului, 505400 Râşnov, România

Jacuzzi Mountain Lodge la Munte Râşnov
Cazare Jacuzzi Râşnov Mountain Lodge la Munte

Mountain Lodge se află la aproximativ 8,5 km de Dino Parc şi oferă cazare cu aparat de cafea, balcon, un jacuzzi și vedere la munte. Această proprietate pune la dispoziție o terasă, parcare privată gratuită și WiFi gratuit.

Acest chalet are o consolă Xbox 360, un living cu zonă de relaxare și zonă de luat masa, 3 dormitoare, o bucătărie cu mașină de spălat vase, cuptor și cuptor cu microunde, precum și 4 băi cu duș tip walk-in și cadă cu hidromasaj. Oaspeții au la dispoziție un TV cu ecran plat cu servicii de streaming, un DVD player și un CD player.

Chaletul oferă o gamă largă de facilități de wellness, inclusiv cadă cu hidromasaj și facilități de spa. În zonă se poate practica schi, ciclism și drumeții, iar Mountain Lodge oferă depozit pentru echipament de schi.

Proprietatea se află la 26 km de Paradisul Acvatic și la 27 km de Piața Sfatului. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 141 km de Mountain Lodge.

Tipurile de camere de Mountain Lodge la munte care au jacuzzi privată sau cadă cu hidromasaj în interiorul camerei sunt:

 • Chalet

Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi

Hotel la Munte cu Jacuzzi in Camera

Adresa: str. Trei Brazi, 505300 Predeal, România

Jacuzzi la Munte Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi
Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi la Munte cu Jacuzzi in Camera
Cazare Jacuzzi Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi la Munte
Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi la Munte cada cu Hidromasaj
Hidromasaj la Munte Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi
Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi la Munte cu Jacuzzi
Camera cu Jacuzzi Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi la Munte
Cada Spa Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi la Munte
Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi la Munte Jacuzzi

Situată în mijlocul pădurii, la 6 km de pârtiile de schi Clăbucet, această proprietate oferă case unice în copaci cu jacuzzi şi căsuţe cu terasă şi vedere spectaculoasă la munte. Centrul oraşului Braşov este la 31 km.

Toate spaţiile de cazare sunt decorate individual într-un stil rustic, cu blănuri şi grinzi de lemn. Toate au baie privată, iar casele în copac oferă o cadă spa pentru 2 persoane. Micul dejun este disponibil la proprietate.

Castelul Peleş este la o distanţă de 24 km. Gara Predeal se află la 6 km. Parcarea este disponibilă gratuit.

Camerele Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi la munte care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

 • Căsuţă
 • Cabană superioară

Casa Strugurel

Cazare cu Jacuzzi in Camera la Munte

Adresa: str Libertatii nr 79, 505300 Predeal, România

la Munte Casa Strugurel Predeal cu Jacuzzi in Camera

Casa Strugurel cu jacuzzi este situată la marginea orașului Predeal, la 2 km de pârtia de schi. WiFi este gratuit.

Cameră dublă cu cadă spa, această cameră dublă luxoasă are o piscină cu vedere, o cadă cu hidromasaj și o saună. Oferind articole de toaletă gratuite și halate de baie, această cameră dublă include o baie privată cu o cadă, un duș și un uscător de păr.

Oaspeții vor găsi o plită, un cuptor, un prăjitor de pâine și un fierbător electric în bucătăria bine utilată. Camera dublă oferă oaspeților și un grătar. Această cameră dublă are balcon, pereți izolați fonic, minibar și TV prin cablu, baie și vedere la munte. Unitatea oferă 1 pat.

Un magazin alimentar se află la 700 de metri de Casa Strugurel. Azuga se găsește la 10 km, castelul Cantacuzino este situat la 13 km, iar castelul Peleș, la 24 km.

Tipurile de camere de Casa Strugurel la munte care au cadă cu hidromasaj sau cadă spa în interiorul camerei sunt:

 • Cameră dublă cu cadă spa

La Nasturei Bran

Cazare cu Jacuzzi in Camera la Munte

Adresa: Str. Valea Porții, 507025 Bran, România

La Nasturei Bran Jacuzzi la Munte

La Nasturei se află în Bran și are grădină, un lounge comun, un bar, un jacuzzi și vedere la grădină. Vila este situată într-o zonă potrivită pentru activități precum drumeții, schi şi tenis de masă. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Vila are 6 dormitoare, living, TV cu ecran plat și canale prin cablu, bucătărie utilată, 6 băi cu duș și cadă cu hidromasaj, terasă și vedere la munte. La vilă sunt disponibile prosoape și lenjerie de pat.

Vila are acces direct la pârtiile de schi și un loc de joacă pentru copii.

Dino Parc este la 17 km de La Nasturei, iar Paradisul Acvatic se află la 32 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 144 km de proprietate.

Tipurile de camere de La Nasturei Bran la munte care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

 • Vilă

Mountain Apartments SuperSki

Cazare cu Jacuzzi in Camera la Munte

Adresa: strada Maramuresului n2. 22, 435300 Cavnic, România

Mountain Apartments SuperSki Maramureş cu Jacuzzi in Camera la Munte
Jacuzzi Maramureş Mountain Apartments SuperSki la Munte

Mountain Apartments SuperSki se află în Cavnic, în județul Maramureș, la mai puțin de 13 km de biserica de lemn din Budești. Proprietatea oferă unități de cazare cu jacuzzi, facilități de grătar, teren de tenis și parcare privată gratuită. Oaspeții beneficiază de aer condiționat și cadă spa.

Apartament cu 2 dormitoare, caracteristica specială a acestui apartament este cada cu hidromasaj. Acest apartament spațios include o bucătărie, o zonă de relaxare, 2 dormitoare separate și 1 baie cu cadă și duș.

Apartament cu vedere la munte, jacuzzi-ul și șemineul sunt caracteristicile remarcabile ale acestui apartament. Apartamentul cu aer condiționat are 1 dormitor și 1 baie cu cadă și uscător de păr. Oaspeții pot pregăti mesele în bucătăria dotată cu frigider, mașină de spălat vase, ustensile de bucătărie și cuptor.

Unitățile de cazare au podea cu parchet, bucătărie dotată complet, cu mașină de spălat vase, zonă de luat masa, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu jacuzzi și uscător de păr.

Oaspeții cazați în apartament beneficiază de acces la cadă cu hidromasaj.

Mountain Apartments SuperSki pune la dispoziție un serviciu de închirieri de echipament de schi și punct de vânzare de permise de schi. În zona din jur puteți opta pentru schi.

Biserica de lemn din Șurdești este la 16 km de proprietate, iar biserica de lemn din Plopiș se află la 17 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Maramureș, aflat la 41 km de Mountain Apartments SuperSki.

Camerele Mountain Apartments SuperSki la munte care au cadă spa sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

 • Apartament cu 2 dormitoare
 • Apartament cu vedere la munte

Cabana Campus Caffe

Cazare la Munte cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Sat Sarile, com Bisoca, 127062 Buzău, România

Jacuzzi Cabana Campus Caffe Buzău la Munte
Jacuzzi in Camera Cabana Campus Caffe Buzău la Munte
Cazare cu Jacuzzi Cabana Campus Caffe Buzău la Munte

Cabana Campus Caffe din Buzău pune la dispoziție un lounge comun, jacuzzi, bucătărie comună și room service. Această vilă are grădină, iar oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită. Această vilă are zonă de luat masa, jacuzzi și balcon.

Vila este prevăzută cu 3 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie utilată cu frigider și cuptor cu microunde, mașină de spălat și 2 băi cu o cadă cu hidromasaj.

Această vilă pune la dispoziție grătar și terasă la soare. Râmnicu Sărat este la 28 km de Cabana Campus Caffe, iar Nehoiu se află la 37 km.

Tipurile de camere de Cabana Campus Caffe Buzău la munte care au jacuzzi privată sau cadă cu hidromasaj în interiorul camerei sunt:

 • Vilă cu 3 dormitoare

Ați putea fi interesat să vedeți și alte locuri de cazare cu jacuzzi in camera în alte orașe: