Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Hotel cu Jacuzzi in Camera Piteşti

Găsiți hoteluri relaxante cu jacuzzi în cameră în Piteşti. Dacă doriți să aveți o noapte romantică și relaxantă, căutați un hotel cu o cadă cu hidromasaj în cameră.

Splendor Boutique Piteşti

Hotel Piteşti cu Jacuzzi in Camera

Adresa: 4 Aleea Dimitrie Cantemir, Piteşti, România

Hotel Splendor Boutique Piteşti cu Jacuzzi in Camera
Camera cu Jacuzzi Splendor Boutique Piteşti
Jacuzzi Splendor Boutique Piteşti
Splendor Boutique Piteşti cu Jacuzzi
Cazare Jacuzzi Splendor Boutique Piteşti

Amplasat în Pitești, Splendor Boutique Hotel pune la dispoziție unități de cazare bine echipate, aflându-se la 2,2 km de centrul orașului și la 3,8 km de Prundu. Unitățile de cazare includ camere dotate cu facilități de lux, cum ar fi cadă spa.

Studio Deluxe se remarcă prin facilitățile sale deosebite, incluzând o cadă cu hidromasaj și o cadă spa. Chicineta studioului, echipată cu un frigider, este la dispoziția oaspeților pentru gătit și depozitarea alimentelor. Această cameră romantică cu jacuzzi este cea mai solicitată de cupluri din Pitești.

Această unitate de cazare dispune de aer condiționat, o chicinetă complet utilată, TV cu ecran plat și o baie privată cu jacuzzi, halate de baie și papuci.

Localitățile Bănănăi și Gropeni se află la aproximativ 4,6 km distanță de hotelul de apartamente Splendor Boutique.

Tipurile de camere de Splendor Boutique Piteşti care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Studio Deluxe

Hotel Victoria Piteşti

Hotel cu Jacuzzi in Camera Piteşti

Adresa: Egalitatii, 110049 Piteşti, România

Hotel Victoria Piteşti cu Jacuzzi in Camera
Camera cu Jacuzzi Hotel Victoria Piteşti
Hotel Victoria Piteşti cu Cadă Spa
Hotel Victoria Piteşti Cada cu Hidromasaj

Hotelul Victoria, amplasat în centrul cultural și comercial al orașului Pitești, impresionează cu facilitățile sale deosebite cu hidromasaj.

Cameră single: Această cameră oferă o baie privată dotată cu cadă spa. Vă rugăm să rețineți că nu se pot adăuga paturi suplimentare în această cameră.

Cameră twin standard: Această cameră dispune de o baie privată dotată cu cadă cu hidromasaj.

Suită Junior: Oaspeții se pot bucura de o experiență relaxantă în această frumoasă suită, echipată cu un jacuzzi în baie.

Hotelul Victoria oferă, de asemenea, un centru de afaceri, servicii de transfer și o recepție deschisă non-stop pentru confortul oaspeților săi. Victoria Club vă invită să savurați o varietate de băuturi și cocktailuri într-o atmosferă plăcută, completată de muzică de calitate.

Camerele Hotel Victoria Piteşti care au cadă spa sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Cameră single
  • Cameră twin standard
  • Apartament
  • Suită Junior
  • Cameră dublă standard

Apartament Carol Davila

Cazare cu Jacuzzi in Camera Piteşti

Adresa: Str. Carol Davila, Nr. 4, bl B3, 110316 Piteşti, România

Apartament Carol Davila Piteşti cu Jacuzzi in Camera
Jacuzzi Apartament Carol Davila Piteşti

Localizat în Pitești, la 3 km de centrul orașului și la numai 500 de metri de un parc, Apartamentul Carol Davila vă oferă facilități remarcabile, furnizând cazare cu aer condiționat, jacuzzi și balcon cu priveliște către oraș. Parcarea publică este disponibilă gratuit pentru vizitatori.

Apartamentul dispune de două dormitoare, o cameră de zi cu o canapea și televizor, o baie cu cadă spa, precum și o bucătărie complet echipată.

La doar 300 de metri distanță de Apartamentul Carol Davila se găsește un restaurant, iar magazinele alimentare sunt în imediata vecinătate.

Cea mai apropiată stație de autobuz se află la doar 200 de metri, în timp ce Gara Pitești este situată la o distanță de 2 km.

Tipurile de camere de la cazarea Apartament Carol Davila Piteşti care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privat în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu 3 dormitoare

Dany Luxury Apartments

Cazare Piteşti cu Jacuzzi in Camera

Adresa: 41 Strada Smeurei, 110072 Piteşti, România

Dany Luxury Apartments Piteşti cu Jacuzzi in Camera

Localizat în Pitești, în județul Argeș, Dany Luxury Apartments oferă cazare cu acces la o cadă cu hidromasaj, caracterizată de dotări precum aer condiționat și jacuzzi.

Apartamentul cu 2 dormitoare impresionează prin prezenta căzii cu hidromasaj și a băii spa. În bucătăria bine utilată, oaspeții beneficiază de plită, frigider, mașină de spălat vase și ustensile de bucătărie. Spațiul generos, cu aer condiționat, dispune de un TV cu ecran plat și canale prin satelit, mașină de spălat, intrare privată, pereți izolați fonic și vedere la oraș. Unitatea are 4 paturi.

Fiecare unitate de cazare include o bucătărie echipată cu frigider și cuptor, TV cu ecran plat și canale prin satelit, facilități de călcat, dulap și zonă de relaxare cu canapea extensibilă. Dotările includ plită, cuptor cu microunde, fierbător și aparat de cafea.

Proprietatea servește un mic dejun continental.

Tipurile de camere de Dany Luxury Apartments Piteşti care au cadă spa sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu 2 dormitoare

Luxury Ultracentral

Cazare cu Jacuzzi in Camera Piteşti

Adresa: Strada Maior Gheorghe Șonțu,Bl. C2A, Scara A, Ap. 1, 110043 Piteşti, România

Cazare Jacuzzi Piteşti Luxury Ultracentral

Luxury Ultracentral este situat în Pitești, în județul Argeș, și încântă cu balconul său oferind o priveliște încântătoare asupra grădinii. Proprietatea rafinată dispune de o terasă care adaugă un plus de farmec. Apartamentul în sine reprezintă un paradis al relaxării, beneficiind de o cadă spa și jacuzzi.

Acest apartament cu aer condiționat dispune de 3 dormitoare, fiecare cu un design atent conceput, TV cu ecran plat și canale prin cablu, o zonă de luat masa primitoare, o bucătărie complet utilată cu frigider și o cameră de zi elegantă. Prosoapele moi și lenjeria de pat fină sunt oferite cu grijă pentru confortul oaspeților.

Fiecare dimineață la acest apartament este începută într-un mod special, cu un mic dejun continental delicios pus la dispoziție. Pentru o experiență supremă de relaxare, Luxury Ultracentral oferă și o cadă cu hidromasaj in apartament.

Tipurile de camere de la cazarea Luxury Ultracentral Piteşti care au jacuzzi sau cadă spa în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu 3 dormitoare

Puteți fi tentat să verificați și alte opțiuni de cazare cu jacuzzi în diverse orașe:


Cea mai populară cameră cu jacuzzi din Piteşti


Splendor Boutique Piteşti
Hotel Splendor Boutique Piteşti cu Jacuzzi in Camera

Alți utilizatori au rezervat această cazare cu jacuzzi în Piteşti

This will close in 60 seconds