Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Cazare cu Jacuzzi in Camera Bistriţa

Căutați cazare cu jacuzzi în cameră pentru a vă bucura în Bistriţa. Dacă doriți să experimentați o noapte romantică și relaxantă, este posibil să căutați un hotel cu o cadă cu hidromasaj în cameră.

Metropolis Hotel Bistriţa

Hotel cu Jacuzzi in Camera Bistriţa

Adresa: Str. Parcului nr. 19, 420035 Bistriţa, România

Jacuzzi Metropolis Hotel Bistriţa
Jacuzzi in Camera Metropolis Hotel Bistriţa

Hotelul Metropolis Jacuzzi este situat în centrul orașului Bistrița, la 600 de metri de Biserica Evanghelică.

Suită include o cameră de zi cu TV, separată de dormitorul cu TV prin intermediul unei uşi. Baia are o cadă spa.

Suita prezidenţială include o cameră de zi mare cu fotolii, canapea, jacuzzi, TV, separată de dormitorul cu TV prin intermediul unei uşi. Baia are o cadă spa şi este disponibil încă grup sanitar.

Toate camerele Hotelului Metropolis au aer condiţionat, seif, minibar şi birou. Baia privată este dotată cu halat de baie, uscător de păr şi papuci. Unele camere oferă vedere panoramică la oraș.

Facilitățile includ WiFi gratuit în întreaga proprietate, precum și un centru de conferințe. Oaspeți au la dispoziție o sală de cinema privată.

Restaurantul Metropolis servește preparate din bucătăria românească locală şi internațională. Acesta are acces direct la terasa de pe râul Bistrița.

Tipurile de camere de la cazarea Metropolis Hotel Bistriţa care au jacuzzi sau cadă spa în interiorul camerei sunt:

  • Suită
  • Suită prezidenţială

Hotel Sheriff Bistriţa

Hotel Bistriţa cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Cartier Unirea, Nr. 252A, 420052 Bistriţa, România

Jacuzzi Hotel Sheriff Bistriţa
Jacuzzi in Camera Hotel Sheriff Bistriţa
Camera cu Jacuzzi Hotel Sheriff Bistriţa
Cazare cu Jacuzzi Hotel Sheriff Bistriţa
Cadă cu Hidromasaj Hotel Sheriff Bistriţa

Hotel Sheriff Jacuzzi se află la 2 km de centrul orașului, pe drumul care leagă Bistrița de Vatra Dornei și oferă un restaurant și camere moderne, cu acces gratuit la WiFi și TV cu ecran plat.

Cameră dublă cu cadă cu hidromasaj, această cameră dublă este prevăzută cu aer condiționat, halat de baie și jacuzzi.

Oaspeții se pot relaxa în camere spațioase, cu baie modernă. Toate camerele sunt prevăzute cu podea din lemn și birou, iar majoritatea camerelor au și aer condiționat. Se asigură halate de baie, papuci și articole de toaletă.

La restaurant sau pe terasă se servesc mâncăruri regionale tradiționale. La motel există biciclete de închiriat. Proprietatea oferă servicii suplimentare, precum informații turistice, schimb valutar și o sală de conferințe.

Parcarea publică este gratuită. Gara Bistrița se află la mai puțin de 5 km.

Tipurile de camere de Hotel Sheriff Bistriţa care au cadă spa sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Cameră dublă cu cadă cu hidromasaj
  • Cameră King cu cadă cu hidromasaj

Apartament 2 la Vila

Cazare cu Jacuzzi in Camera Bistriţa

Adresa: 15 Strada Axente Sever, 420006 Bistriţa, România

Jacuzzi Apartament 2 la Vila Bistriţa

Situat în Bistrița, la 1,8 km de Viișoara și la 1,8 km de Unirea, Apartament 2 la Vila oferă un lounge comun, jacuzzi și aer condiționat. Această vilă oferă parcare privată gratuită, o recepție deschisă nonstop și WiFi gratuit.

Vila are 1 dormitor, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie utilată cu frigider și cuptor, mașină de spălat și 1 baie cu cadă cu hidromasaj.

Vila oferă grătar. De asemenea, oaspeții de la Apartament 2 la Vila au la dispoziție un cazinou.

Bistrița se află la 1,8 km de proprietate, iar Altdorf este la 6,5 km. Cel mai apropiat aeroport este Târgu Mureș, situat la 99 km de Apartament 2 la Vila, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Tipurile de camere de la cazarea Apartament 2 la Vila Bistriţa care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privat în interiorul camerei sunt:

  • Vilă cu 1 dormitor

Apartament Deluxe Bistriţa

Cazare Bistriţa cu Jacuzzi in Camera

Adresa: 9 Strada Someșului, Bistriţa, România

Jacuzzi Apartament Deluxe Bistriţa

Apartament Deluxe Bistrița se află în Bistrița și oferă cadă cu hidromasaj. Proprietatea este la 42 km de Reghin. Acest apartament are cadă spa, bucătărie și plită.

Acest apartament are 2 dormitoare, TV cu ecran plat și bucătărie complet utilată, cu un cuptor cu microunde, frigider, mașină de spălat, cuptor și plită. Se asigură prosoape și lenjerie de pat.

Oaspeții cazați în apartament au la dispoziție o cadă cu hidromasaj.

Colibița se află la 33 km de Apartament Deluxe Bistrița, iar orașul Dej se află la 46 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca, situat la 72 km de proprietate.

Camerele Apartament Deluxe Bistriţa care au cadă spa sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu 2 dormitoare

Motel Pensiunea Old Sheriff

Hotel Bistriţa cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Str. Principala, Nr. 252 A, Loc. Unirea, 420005 Bistriţa, România

Jacuzzi Motel Pensiunea Old Sheriff Bistriţa

Pensiunea Old Sheriff Jacuzzi se află în Bistrița, la cel mult 2 km de centrul orașului și de Casa Memorială Andrei Mureșanu. Oferă restaurant cu terasă de vară, bar și recepție deschisă nonstop.

În toate zonele este disponibil WiFi gratuit. Camerele sunt mobilate funcțional și oferă TV prin cablu, minibar și baie privată cu jacuzzi sau duș.

Alte facilități oferite la Pensiunea Old Sheriff includ depozit de bagaje și magazine. Proprietatea are parcare gratuită.

O stație de autobuz se află la 150 de metri, iar Gara Bistrița este la 3 km.

Tipurile de camere de Motel Pensiunea Old Sheriff Bistriţa care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Cameră dublă cu cadă spa

Ați putea fi interesat să vedeți și alte locuri de cazare cu jacuzzi in camera în alte orașe: