Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Cazare cu Jacuzzi in Camera Iaşi

Căutați cazare cu jacuzzi în cameră pentru a vă bucura în Iaşi. Dacă doriți să experimentați o noapte romantică și relaxantă, este posibil să căutați un hotel cu o cadă cu hidromasaj în cameră.

Hotel Moldova Iaşi

Hotel cu Jacuzzi in Camera Iaşi

Adresa: str. Anastasie Panu nr.31, 700020 Iaşi, România

Jacuzzi Hotel Moldova Iaşi

Hotelul Moldova Jacuzzi se află în centrul orașului Iași, aproape de Palatul Culturii și Palace Mall și oferă acces gratuit la internet prin cablu, parcare gratuită și piscină interioară, modernă, cu saună și sală de sport.

Cameră Dublă Deluxe, această cameră dublă are canapea, aer condiţionat şi cadă spa.

Suită cu 1 dormitor, această suită are aer condiţionat, jacuzzi şi zonă de relaxare.

Toate camerele au aer condiționat, TV prin cablu și minibar. Acestea includ zonă de relaxare. Băile sunt dotate cu duș sau cadă și uscător de păr.

Oaspeții pot savura mâncăruri internaționale la restaurant și pe terasă. Cafeneaua de la Moldova servește cafea și băuturi. Servicii de transfer cu plată sunt oferite la cerere.

Moldova se află aproape de principalele puncte de atracție turistice din Iași, cum ar fi Catedrala Metropolitană, aflată la 700 de metri, precum și Primăria din Iași, situată la 650 de metri. Aeroportul Internațional Iași este la 6,1 km de Hotelul Moldova. Proprietatea poate aranja serviciile de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar. Aeroportul Bacău se află la 133 km, la aproximativ 2 ore cu mașina.

Tipurile de camere de Hotel Moldova Iaşi care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Cameră Dublă Deluxe
  • Suită cu 1 dormitor

Hotel Majestic Iaşi

Hotel Iaşi cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Petru Rares, nr 7, 700126 Iaşi, România

Jacuzzi Hotel Majestic Iaşi

Hotel Majestic Jacuzzi oferă camere cu balcon şi se află în centrul oraşului Iaşi, la 600 de metri de Piaţa Unirii. Hotelul oferă acces gratuit la o piscină interioară. Parcarea şi accesul la internet WiFi sunt gratuite.

Suită superioară cu o cadă spa, această suită spaţioasă oferă cadă cu hidromasaj şi living spaţios.

La Hotel Majestic, oaspeţii pot alege dintr-o serie de camere luxoase cu aer condiţionat, dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi minibar. Toate camerele sunt izolate fonic şi au baie spaţioasă cu duş şi cadă. Unele includ şi cadă spa.

Majestic oferă un bufet bogat de mic dejun. De asemenea, are un restaurant elegant care serveşte o selecţie de mâncăruri româneşti şi franţuzeşti rafinate. Acest hotel oferă 5 săli de conferinţe care pot găzdui întâlniri de afaceri, team building-uri sau petreceri.

Oaspeţii pot vizita Catedrala Mitropolitană, situată la 650 de metri de hotel, precum şi Mănăstirea Golia şi Sinagoga Mare, aflate la aproximativ 1,5 km. Gara Iaşi se găseşte la 700 de metri, iar Aeroportul Iaşi este la mai puţin de 7,4 km.

Camerele Hotel Majestic Iaşi care au cadă spa sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Suită superioară cu o cadă spa

Hotel International Iaşi

Hotel cu Jacuzzi in Camera Iaşi

Adresa: Str.Palat/Complex Palas, 700019 Iaşi, România

Jacuzzi Hotel International Iaşi

Hotelul Internațional cu Jacuzzi este situat în centrul orașului Iași și oferă cazare cu WiFi gratuit, acces gratuit la un centru de fitness, piscină interioară, saună uscată și umedă și cadă cu hidromasaj.

Suită cu 1 dormitor, această suită are aer condiționat, vedere panoramică, Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, facilităţi pentru prepararea de ceai și cafea, birou, cutie de valori și baie privată cu cadă spa.

Toate unitățile au aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar, facilități pentru pregătirea de ceai și cafea, birou, seif și baie privată, dotată cu duș. Unele camere se bucură de vedere panoramică la oraș.

Oaspeții hotelului International pot lua masa la restaurant sau se pot relaxa la bar. De asemenea, există un mic lounge executive, disponibil pentru întâlniri de afaceri, precum și un lounge pe acoperiș, cu băuturi rafinate și vedere panoramică.

Există locuri de parcare publice la 50 de metri de hotel. Gara din Iași este la mai puțin de 3 km. Serviciul de transfer la aeroporturile orașelor Iași, Bacău și Suceava este disponibil la un cost suplimentar.

Acesta este locul preferat de turiștii din Iaşi, conform comentariilor independente.

Tipurile de camere de la cazarea Hotel International Iaşi care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privat în interiorul camerei sunt:

  • Suită cu 1 dormitor

Aparthotel Cardinale Resort Iaşi

Cazare Iaşi cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Strada Constantin Erbiceanu, 700936 Iaşi, România

Jacuzzi Aparthotel Cardinale Resort Iaşi

Cardinale Resort Jacuzzi se află la 9,1 km de Palatul Culturii și oferă cazare cu restaurant, bar, lounge comun și piscină sezonieră în aer liber. Oaspeții cazați la acest hotel de apartamente beneficiază gratuit de WiFi și parcare privată.

Unitățile de cazare de la Cardinale Resort includ TV cu ecran plat și baie privată, dotată cu halate de baie, papuci și duș. Unele unități de cazare sunt prevăzute cu zonă de luat masa și/sau balcon.

La cazare se oferă în fiecare dimineață un mic dejun continental. Cardinale Resort oferă acces la o terasă la soare. La hotelul de apartamente se găsește un loc de joacă pentru copii și o grădină.

Catedrala Mitropolitană din Iași și Teatrul Național Vasile Alecsandri se află la 10 km de Cardinale Resort. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Iaşi, situat la 14 km de cazare.

Tipurile de camere de Aparthotel Cardinale Resort Iaşi care au cadă spa sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Apartament

Iași Jacuzzi Apartment H

Cazare cu Jacuzzi in Camera Iaşi

Adresa: Strada Prof. Emil Honoriu, 700717 Iaşi, România

Iași Jacuzzi Apartment H

Iași Jacuzzi Residence H oferă cazare cu o cadă spa, în Iași. Această proprietate pune la dispoziție acces gratuit la internet WiFi, balcon și parcare privată gratuită.

Acest apartament situat la parter are 1 dormitor, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și bucătărie complet utilată, cu un cuptor și cuptor cu microunde. Se asigură lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții au acces la o terasă. Acest apartament are bucătărie, cadă cu hidromasaj și balcon.

Palatul Culturii se află la 3,1 km de Iași Jacuzzi Residence H, iar Catedrala Mitropolitană Iași se află la 3,3 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Iași, situat la 6 km de proprietate.

Tipurile de camere de la cazarea Iași Jacuzzi Apartment H care au cadă cu hidromasaj sau cadă spa în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu 1 dormitor

Pensiune Villa Grande

Hotel Iaşi cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Calarasi 14, 700301 Iaşi, România

Jacuzzi Pensiune Villa Grande Iaşi

Villa Grande este situată la aproximativ 5 minute de mers cu mașina de Palatul Culturii și de Muzeul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, precum și la mică distanță de mers pe jos de campusul universitar Tudor Vladimirescu, unde se află un mare centru comercial. Aeroportul Iași este situat la 3 km de proprietate.

Cameră dublă cu cadă spa, camere spaţioase şi confortabile cu baie privată cu o jacuzzi.

Villa Grande oferă camere elegante, cu acces gratuit la internet WiFi, TV prin cablu, minibar şi aer condiționat.

Proprietatea se află la 6 km de gara principală. Oferă și parcare securizată gratuită.

Tipurile de camere de Pensiune Villa Grande Iaşi care au jacuzzi privată sau cadă cu hidromasaj în interiorul camerei sunt:

  • Cameră dublă cu cadă spa

Penthouse City Centre

Cazare cu Jacuzzi in Camera Iaşi

Adresa: Str Fundac Armeana 6B, 700039 Iaşi, România

Jacuzzi Penthouse City Centre Iaşi

Penthouse City Centre este o unitate de cazare în sistem self-catering, cu jacuzzi și aer condiționat gratuit, situată în Iași, la 5 minute de mers pe jos de Palatul Culturii și la 4 km de aeroport.

Penthouse City Centre are o terasă spațioasă, o bucătărie bine dotată și un TV cu ecran plat cu canale prin cablu. În plus, oferă o zonă de relaxare și o baie cu jacuzzi.

La mai puțin de 250 de metri de proprietate se află 3 supermarketuri, precum și diverse baruri și restaurante, iar gara din Iași este la 1 km. Proprietatea pune la dispoziție locuri de parcare gratuite, iar la 50 de metri există o stație de autobuz.

Camerele Penthouse City Centre Iaşi care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu 2 dormitoare și terasă

Iași Jacuzzi Apartment F

Cazare Iaşi cu Jacuzzi in Camera

Adresa: 12 Strada Atelierului, Iaşi, România

Iași Jacuzzi Apartment F

Iași Jacuzzi Residence F se află în Iași, la 1,8 km de Ateneul Iași și la 1,9 km de Palatul Culturii, și oferă acces gratuit la internet WiFi și aer condiționat. Acest apartament se află într-o clădire construită în anul 2020, la 2,5 km de Catedrala Mitropolitană din Iași și la 2,4 km de Tiki Village.

Apartamentul include 1 dormitor, TV cu ecran plat și canale prin cablu, bucătărie utilată cu frigider și cuptor cu microunde, mașină de spălat și 1 baie cu o cadă cu hidromasaj. La această cazare se asigură prosoape și lenjerie de pat.

La apartament există o cadă cu hidromasaj. Iași Jacuzzi Residence F oferă un serviciu de închirieri auto.

Teatrul Național Vasile Alecsandri și Opera Națională Română din Iași se află la 2,5 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Iași, situat la 4 km de Iași Jacuzzi Residence F, iar proprietatea oferă serviciu gratuit de transfer de la/la aeroport.

Tipurile de camere de Iași Jacuzzi Apartment F Iaşi care au cadă cu hidromasaj sau cadă spa în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu 1 dormitor

Ați putea fi interesat să vedeți și alte locuri de cazare cu jacuzzi in camera în alte orașe: