Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Cazare cu Jacuzzi in Camera Arad

Aceasta este o selectie a celor mai bune cazari cu jacuzzi privat în cameră din Arad. Dacă doriți să aveți un sejur romantic, relaxant și fermecător, puteți căuta un hotel cu o cadă cu hidromasaj în cameră.

Hotel Xemar Arad

Hotel cu Jacuzzi in Camera Arad

Adresa: Piata Eroilor, Nr. 1, 310249 Arad, România

Jacuzzi Hotel Xemar Arad

Hotelul Xemar Jacuzzi este situat în Arad și pune la dispoziție un restaurant cu bar, WiFi gratuit în toate zonele și recepție cu program non-stop. Toate camerele au frigider.

Cameră dublă superioară, această cameră are o zonă de relaxare cu canapea şi balcon. Oferă acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi cană fierbător. Baia privată include o jacuzzi.

Fiecare unitate de cazare de la Xe-Mar este prevăzută cu TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată. Unele unități de cazare includ și o zonă de relaxare cu o canapea. Unele camere au balcon.

La recepție, oaspeții au la dispoziție seif gratuit.

Hotelul Xemar este situat la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului, pe drumul principal dintre Arad și Timișoara. Aeroportul Arad se află la 5 km. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Tipurile de camere de Hotel Xemar Arad care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Cameră dublă superioară

Apartment Arad Wellness

Cazare Arad cu Jacuzzi in Camera

Adresa: 5 Strada Paris, 310000 Arad, România

Jacuzzi in Camera Apartment Arad Wellness
Jacuzzi Apartment Arad Wellness
Cazare Jacuzzi Apartment Arad Wellness

Arad Wellness cu Jacuzzi se află în Arad şi oferă o piscină în aer liber, o terasă, acces gratuit la internet WiFi şi vedere la piscină. Această proprietate cu aer condiționat este la 47 km de Timișoara.

Apartamentul include 1 dormitor, bucătărie cu mașină de spălat vase și frigider, o mașină de spălat rufe și 1 baie cu halate de baie și papuci. Se asigură prosoape și lenjerie de pat.

Arad Wellness pune la dispoziție și o cadă cu hidromasaj.

Orașul Nădlac este situat la 44 km, iar Mezőhegyes se află la 42 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara, situat la 40 km de Arad Wellness.

Camerele Apartment Arad Wellness care au cadă spa sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Apartament penthouse

Relaxing Spa Apartment

Cazare cu Jacuzzi in Camera Arad

Adresa: Strada Poetului, nr. 1/C, bl. R14, 310345 Arad, România

Jacuzzi Relaxing Spa Apartment Arad

Relaxing Spa Apartment Jacuzzi din Arad are un bar, grădină și facilități de grătar. Acest apartament cu aer condiționat este situat la 49 km de orașul Timișoara. Acest apartament are cuptor, maşină de spălat şi cadă spa.

Apartamentul are 1 dormitor, TV cu ecran plat, o bucătărie utilată cu frigider și cuptor, mașină de spălat și 1 baie cu o jacuzzi. Oaspeții beneficiază de parcare privată.

Relaxing Spa Apartment are o cadă cu hidromasaj. De asemenea, există un loc de joacă pentru copii și o terasă la soare.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Arad, situat la 4 km de apartament. Serviciul de transfer de la/la aeroport este oferit la un cost suplimentar.

Tipurile de camere de la cazarea Relaxing Spa Apartment Arad care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privat în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu terasă

Sweet Residence Apartment

Cazare Arad cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Strada Poetului,Nr 1/C Ap 25 Bl R7 Et 3, 310345 Arad, România

Jacuzzi Sweet Residence Apartment Arad

Sweet Residence Apartment Jacuzzi se află în Arad și pune la dispoziție biciclete de închiriat gratuite, facilități de grătar și o terasă. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi, balcon și parcare privată gratuită.

Apartamentul are 1 dormitor, TV cu ecran plat și canale prin cablu, bucătărie cu frigider și cuptor, mașină de spălat și baie cu o cadă cu hidromasaj.

Oaspeții au la dispoziție o cadă cu hidromasaj. În plus, la Sweet Residence Apartment există un loc de joacă pentru copii.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara, situat la 58 km de proprietate.

Tipurile de camere de Sweet Residence Apartment Arad care au cadă spa sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu 1 dormitor

Picasso Boutique Hotel

Hotel cu Jacuzzi in Camera Arad

Adresa: Bulevard Decebal nr.22, 310124 Arad, România

Jacuzzi Picasso Boutique Hotel Arad

Hotelul Picasso Boutique Jacuzzi este situat în centrul Aradului, la 1 km de Cetate, şi oferă camere cu aer condiţionat şi mobilier de epocă. În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Suită Junior, cceastă suită are aer condiţionat cu jacuzzi, canapea și minibar

Toate camerele Hotelului Picasso Boutique au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar şi baie cu duş sau cadă, uscător de păr, halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite.

La proprietate există parcare gratuită. Hotelul are o spălătorie şi oferă serviciu de călcătorie.

De luni până sâmbătă, oaspeţii se pot bucura de mese la restaurantul Picasso al hotelului, care serveşte preparate din bucătăria mediteraneană. La cerere, în camere se pot oferi fructe proaspete gratuite.

Hotelul se află la 150 de metri de cea mai apropiată staţie de autobuz şi la 2 km de gara Arad. Teatrul Ioan Slavici este situat la 350 de metri de proprietate.

Tipurile de camere de la cazarea Picasso Boutique Hotel Arad care au jacuzzi sau cadă spa în interiorul camerei sunt:

  • Suită Junior

Ați putea fi interesat să vedeți și alte locuri de cazare cu jacuzzi in camera în alte orașe: