Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Cazare cu Jacuzzi in Camera Arad

Aceasta este o selectie a celor mai bune cazari cu jacuzzi privat în cameră din Arad. Dacă doriți să aveți un sejur romantic, relaxant și fermecător, puteți căuta un hotel cu o cadă cu hidromasaj în cameră.

Hotel Xemar Arad

Hotel cu Jacuzzi in Camera Arad

Adresa: Piata Eroilor, Nr. 1, 310249 Arad, România

Jacuzzi Hotel Xemar Arad

Hotelul Xemar din Arad vă întâmpină cu un restaurant și bar, oferind camere duble cu hidromasaj.

Cameră dublă superioară: Această cameră dispune de o zonă de relaxare cu canapea și balcon, oferindu-vă un spațiu confortabil. Dotările includ TV cu ecran plat și canale prin cablu, cană fierbător, iar baia privată este prevăzută cu jacuzzi pentru o relaxare maximă. Camere dotate cu frigider pentru confortul dumneavoastră. Unele unități de cazare includ și o zonă de relaxare suplimentară cu o canapea, iar unele camere au balcon.

La recepție, oaspeții au acces la un seif gratuit pentru păstrarea obiectelor de valoare.

Hotelul Xemar se află la doar 15 minute de mers pe jos de centrul orașului, situat pe drumul principal dintre Arad și Timișoara. Aeroportul Arad este la o distanță de 5 km, iar oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Tipurile de camere de Hotel Xemar Arad care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Cameră dublă superioară

Apartment Arad Wellness

Cazare Arad cu Jacuzzi in Camera

Adresa: 5 Strada Paris, 310000 Arad, România

Jacuzzi in Camera Apartment Arad Wellness
Jacuzzi Apartment Arad Wellness
Cazare Jacuzzi Apartment Arad Wellness

Arad Wellness vă așteaptă în orașul Arad, oferindu-vă o experiență relaxantă cu o piscină în aer liber, o terasă și priveliști minunate la piscină. Pentru o relaxare sporită, proprietatea dispune și de o cadă cu hidromasaj.

Apartamentul Penthouse oferă un dormitor confortabil, o bucătărie bine utilată cu mașină de spălat vase și frigider, precum și o mașină de spălat rufe. Baia completă vine echipată cu halate de baie și papuci, iar prosoapele și lenjeria de pat sunt asigurate. Cu jacuzzi pe terasă, această ofertă se transformă într-o alegere romantică pentru o noapte specială.

Camerele Apartment Arad Wellness care au cadă spa sau jacuzzi privată în terasă sunt:

  • Apartament penthouse

Relaxing Spa Apartment

Cazare cu Jacuzzi in Camera Arad

Adresa: Strada Poetului, nr. 1/C, bl. R14, 310345 Arad, România

Jacuzzi Relaxing Spa Apartment Arad

Relaxing Spa Apartment cu jacuzzi din Arad vă oferă o experiență relaxantă, cu un bar, o grădină și facilități de grătar. Acest apartament bine echipat dispune de un cuptor, o mașină de spălat și o cadă spa pentru confortul dumneavoastră.

Apartamentul include un dormitor confortabil, TV cu ecran plat, o bucătărie utilată cu frigider și cuptor, precum și o mașină de spălat. Baia dotată cu jacuzzi adaugă o notă de relaxare apartamentului. Oaspeții beneficiază și de parcare privată.

Relaxing Spa Apartment dispune de o cadă cu hidromasaj pentru a vă oferi momente de răsfăț. Proprietatea include, de asemenea, un loc de joacă pentru copii și o terasă la soare. Aeroportul Internațional Arad, cel mai apropiat aeroport, se află la doar 16 km distanță, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este oferit pentru confortul dumneavoastră.

Tipurile de camere de la cazarea Relaxing Spa Apartment Arad care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privat în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu terasă

Sweet Residence Apartment

Cazare Arad cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Strada Poetului,Nr 1/C Ap 25 Bl R7 Et 3, 310345 Arad, România

Jacuzzi in Camera Arad Sweet Residence Apartment

Sweet Residence Apartment cu jacuzzi în cameră, situat în Arad, oferă o experiență relaxantă și distractivă, punând la dispoziție biciclete de închiriat gratuite, facilități de grătar și o terasă. Oaspeții se pot bucura de balcon și parcare privată gratuită.

Apartamentul dispune de 1 dormitor, TV cu ecran plat și canale prin cablu, precum și o bucătărie dotată cu frigider, cuptor și mașină de spălat. Baia este echipată cu o cadă cu hidromasaj pentru a vă oferi momente de relaxare.

Oaspeții au la dispoziție o cadă cu hidromasaj, iar proprietatea include și un loc de joacă pentru copii, asigurând distracție pentru întreaga familie.

Tipurile de camere de Sweet Residence Apartment Arad care au cadă spa sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu 1 dormitor

Picasso Boutique Hotel

Hotel cu Jacuzzi in Camera Arad

Adresa: Bulevard Decebal nr.22, 310124 Arad, România

Jacuzzi Picasso Boutique Hotel Arad

Hotelul Picasso Boutique, la doar 1 km de Cetate situat în inima Aradului, oferă camere elegante de tip suită, dotate cu cadă spa și mobilier de epocă.

Camerele Junior Suite de la Picasso Boutique Hotel oferă facilități precum TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar și o baie spațioasă cu hidromasaj, uscător de păr, halate de baie și papuci pentru confortul dumneavoastră.

Proprietatea dispune de parcare gratuită, iar hotelul oferă servicii precum spălătorie și călcătorie pentru oaspeții săi.

Oaspeții se pot bucura de mese delicioase la restaurantul Picasso al hotelului, unde sunt servite preparate din bucătăria mediteraneană. La cerere, în camere se pot oferi chiar și fructe proaspete gratuite.

Hotelul se află la doar 150 de metri de cea mai apropiată stație de autobuz și la 2 km de gara Arad. Teatrul Ioan Slavici este situat la doar 350 de metri de proprietate.

Tipurile de camere de la cazarea Picasso Boutique Hotel Arad care au jacuzzi sau cadă spa în interiorul camerei sunt:

  • Suită Junior

S-ar putea să doriți să explorați și altele dintre ofertele de cazare cu jacuzzi disponibile în diferite orașe:


Cea mai populară cameră cu jacuzzi din Arad


Relaxing Spa Apartment
Jacuzzi Relaxing Spa Apartment Arad

Alți utilizatori au rezervat această cazare cu jacuzzi în Arad

This will close in 60 seconds