Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Cazare cu Jacuzzi in Camera Baia Mare

Căutați cazare cu jacuzzi în cameră pentru a vă bucura în Baia Mare. Dacă doriți să experimentați o noapte romantică și relaxantă, este posibil să căutați un hotel cu o cadă cu hidromasaj în cameră.

Hotel Mara

Hotel cu Jacuzzi in Camera Baia Mare

Adresa: Bvd Unirii, No. 11, 430271 Baia Mare, România

Hotel Mara Baia Mare cu Jacuzzi in Camera

Hotelul Mara cu jacuzzi este situat în zona comercială centrală a oraşului Baia Mare, la 1 km de gară şi la 11 km de Aeroportul Baia Mare. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la saună, salină, cada cu hidromasaj şi centrul de fitness.

Suită premium, cada cu hidromasaj este o caracteristică de top a acestei suite. Oferind intrare privată, această suită cu aer condiționat are 1 cameră de zi, 1 dormitor separat și 1 baie cu cadă și duș. Oferind o terasă cu vedere la munte, această suită are, de asemenea, un minibar și un TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unitatea are 1 pat.

Suită Junior, suită spațioasă cu aer condiționat, cadă spa jacuzzi, zonă de relaxare și vedere la parc.

Personalul hotelului poate oferi asistență în limbile engleză, franceză, italiană și maghiară. Centrul de conferințe al Hotelului Mara include o sală de bal și 4 săli de conferințe.

Printre alte facilități disponibile se numără un bar în hol unde puteți savura cocktailuri, precum și un bar de produse proaspete care servește ceai și cafea bio, sucuri naturale și gustări raw-vegane. Există de asemenea un restaurant care oferă preparate locale și internaționale și o terasă ideală pentru a lua masa când vremea este frumoasă.

Muzeul Satului, unde puteți admira case tradiționale din zona Maramureșului, se află la 10 minute de mers cu mașina. Orașul Sighetu Marmației este situat la 66 km.

Tipurile de camere de Hotel Mara Baia Mare care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Suită premium
  • Suită Junior

Jacuzzi Apartment

Cazare Baia Mare cu Jacuzzi in Camera

Adresa: 2 Strada Coltau Apartament 34, etaj 4, 430391 Baia Mare, România

Jacuzzi Apartment Baia Mare cu Cadă cu Hidromasaj in Camera

Oferind o cadă spa, Jacuzzi Apartment este situat în Baia Mare. Unitatea de cazare cu aer condiționat se află la 20 km de Biserica de lemn din Şurdeşti, iar oaspeții beneficiază de parcare privată și WiFi gratuit.

Oferind un balcon și vedere la munte, apartamentul include 1 dormitor, o cameră de zi, TV cu ecran plat, o bucătărie utilată și 1 baie cu cadă cu hidromasaj și duș.

Biserica de lemn din Plopiş este la 22 km de apartament, iar Biserica de lemn din Deseşti este la 42 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Maramureș, situat la 10 km de Jacuzzi Apartment.

Camerele Jacuzzi Apartment Baia Mare care au cadă spa sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu 1 dormitor

Hotel Urban

Hotel Baia Mare cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Strada Vasile Lucaciu Nr. 10A, 430341 Baia Mare, România

Hotel Urban Baia Mare cu Jacuzzi in Camera

Hotelul Urban este situat în Baia Mare și asigură cazare de 3 stele cu un restaurant și un bar. Acest hotel de 3 stele oferă un lounge comun și camere cu aer condiționat, un jacuzzi și baie privată. Proprietatea de nefumători se află la 19 km de biserica de lemn din Șurdești.

Cameră dublă cu cadă spa, această cameră dublă se remarcă prin cada spa și cada cu hidromasaj. Această cameră dublă oferă o baie privată cu uscător de păr, papuci și articole de toaletă gratuite. Camera dublă are pereți izolați fonic, aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, dulap, seif și vedere la munte. Unitatea include 1 pat.

Camerele hotelului includ un birou. Toate camerele Hotelului Urban sunt prevăzute cu seif și TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

La proprietate este servit un mic dejun italian, vegetarian sau vegan. Proprietatea oferă cazare de 3 stele, cu o jacuzzi. Personalul de la recepție vorbește engleză, spaniolă, italiană și română.

Biserica de lemn din Plopiș este la 21 km de Hotelul Urban, iar biserica de lemn din Desești se află la 41 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Maramureș, situat la 9 km de hotel.

Tipurile de camere de la cazarea Hotel Urban Baia Mare care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privat în interiorul camerei sunt:

  • Cameră dublă cu cadă spa

Piso Moderno – Baia Mare

Cazare cu Jacuzzi in Camera Baia Mare

Adresa: 17 Strada Tineretului, 430161 Baia Mare, România

Jacuzzi Piso Moderno - Baia Mare

Situat în Baia Mare, la 22 km de Biserica de lemn din Şurdeşti şi la 24 km de Biserica de lemn din Plopiş, Piso Moderno -Baia Mare oferă aer condiţionat. Această proprietate oferă acces la un balcon, un jacuzzi, parcare privată gratuită și WiFi gratuit.

Apartamentul are 2 dormitoare, 2 băi, lenjerie de pat, prosoape, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, o zonă de luat masa, o bucătărie complet utilată și o terasă cu vedere la oraș. Apartamentul oferă o cadă cu hidromasaj.

Biserica de lemn din Desești este la 44 km de Piso Moderno -Baia Mare, iar Biserica de lemn din Budești este la 47 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Maramureș, situat la 8 km de proprietate.

Tipurile de camere de Piso Moderno – Baia Mare care au cadă spa sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu 2 dormitoare

Ați putea fi interesat să vedeți și alte locuri de cazare cu jacuzzi in camera în alte orașe: