Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Cazare Predeal cu Jacuzzi in Camera

Găsiți cazare cu jacuzzi în cameră pentru a vă relaxa în Predeal. Dacă doriți să vă bucurați de o noapte relaxantă și fermecătoare, este posibil să căutați un hotel cu o cadă cu hidromasaj.

Hotel Orizont

Hotel cu Jacuzzi in Camera Predeal

Adresa: Trei Brazi Str. 6, 505300 Predeal, România

Hotel Orizont Predeal cu Jacuzzi in Camera

Amplasat la periferia orașului Predeal, Hotelul Orizont vă oferă la o experiență relaxantă și reconfortantă. Are facilități precum o zonă de spa și apartamente cu jacuzzi în cameră.

Camerele Hotelului Orizont sunt amenajate cu mobilier modern, iar unele dintre ele includ zone de relaxare sau canapele. Suita, dotată cu aer condiționat, TV cu ecran plat, cadă cu hidromasaj, baie și uscător de păr, oferă un plus de confort și rafinament.

Restaurantul hotelului oferă o gamă variată de preparate din bucătăria internațională și românească, pentru a satisface diversele preferințe ale oaspeților. Printre facilitățile oferite se numără și un bar, iar parcarea privată gratuită este la dispoziția oaspeților. Gara se află la doar 1 km distanță, facilitând accesul la destinațiile dorite.

Puncte de atracție precum Castelul Peleș, situat la 13 km, și pârtiile de schi la 1,5 km, aduc o diversitate de opțiuni pentru petrecerea timpului liber. Cu mașina, celebrul Castel Bran poate fi vizitat în aproximativ 35 de minute.

Tipurile de camere de Hotel Orizont Predeal care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Suită

Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi

Hotel Predeal cu Jacuzzi in Camera

Adresa: str. Trei Brazi, 505300 Predeal, România

Jacuzzi Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi
Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi cu Jacuzzi in Camera
Cazare Jacuzzi Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi
Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi cada cu Hidromasaj
Hidromasaj Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi
Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi Cada Spa
Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi cu Jacuzzi
Camera cu Jacuzzi Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi
Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi cu Hidromasaj in Camera
Cada Spa Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi
Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi Jacuzzi

Situată în mijlocul pădurii, la doar 6 km de pârtiile de schi Clăbucet, această proprietate unică oferă cazare în case așezate în copaci, echipate cu jacuzzi, și în căsuțe cu terasă ce oferă priveliști spectaculoase la munte.

Fiecare spațiu de cazare este decorat individual, într-un stil rustic, evidențiat de blănuri și grinzi de lemn. Toate unitățile au băi private, iar casele din copaci dispun de o cadă spa specială pentru două persoane. Micul dejun poate fi savurat la proprietate, oferind o experiență completă.

Localizată la doar 24 km distanță, faimosul Castel Peleș reprezintă o atracție de neratat. Gara din Predeal se află la aproximativ 6 km distanță, ușurând accesul către această oază de liniște și frumusețe naturală.

Camerele Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi care au cadă spa sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Căsuţă
  • Cabană superioară

Eden Grand Resort

Cazare Predeal cu Jacuzzi in Camera

Adresa: 7th Neagoe Basarab Street, 505300 Predeal, România

Eden Grand Resort Predeal cu Jacuzzi in Camera
Jacuzzi Predeal Eden Grand Resort

Eden Grand Resort, cu facilități de jacuzzi în camere Apartament, este amplasat într-o zonă liniștită din stațiunea Predeal, în regiunea Cioplea, oferind un interior sofisticat și dotări ultramoderne.

Apartamentul spațios impresionează cu o cadă tip spa, unde oaspeții se pot relaxa în confort.

Restaurantul, decorat în culori calde relaxante, poate găzdui până la 150 de persoane, în timp ce barul este perfect pentru 30 de invitați. De asemenea, oaspeții pot savura mesele pe terasa generoasă, potrivită pentru până la 250 de persoane.

Cele 5 săli de conferințe complet echipate, iluminate natural, oferă toate facilitățile necesare pentru întâlniri de afaceri de succes.

Tipurile de camere de la cazarea Eden Grand Resort Predeal care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privat în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu o cadă tip spa

Casa Strugurel

Cazare cu Jacuzzi in Camera Predeal

Adresa: str Libertatii nr 79, 505300 Predeal, România

Casa Strugurel Predeal cu Jacuzzi in Camera

Situată la periferia orașului Predeal, Casa Strugurel cu jacuzzi în cameră se găsește la doar 2 km de pârtia de schi.

Cameră dublă luxoasă cu cadă spa, oferind o experiență de relaxare deosebită, această cameră dispune de o piscină cu vedere, o cadă cu hidromasaj și o saună. Cu facilități premium precum articole de toaletă gratuite și halate de baie, această cameră dublă include o baie privată cu cadă, duș și uscător de păr.

Bucătăria bine utilată este dotată cu plită, cuptor, prăjitor de pâine și fierbător electric, iar oaspeții au acces și la facilități de grătar. Cameră dublă dispune de balcon, pereți izolați fonic, minibar și TV prin cablu, oferind și o priveliște impresionantă asupra munților.

Un magazin alimentar se află la doar 700 de metri distanță, iar atracții precum Azuga, Castelul Cantacuzino și Castelul Peleș sunt ușor accesibile în apropiere.

Tipurile de camere de Casa Strugurel Predeal care au cadă hidromasaj sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Cameră dublă cu cadă spa

Hotel Piemonte

Hotel cu Jacuzzi in Camera Predeal

Adresa: Mihail Saulescu 149, 505300 Predeal, România

Jacuzzi Hotel Piemonte Predeal

Situat convenabil pe șoseaua DN1 în stațiunea turistică Predeal, Hotelul Piemonte cu jacuzzi în cameră reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să descopere frumusețea Valea Prahovei sau să organizeze întâlniri de afaceri.

Oaspeții se pot bucura de vacanțe de neuitat într-o zonă însorită și liniștită, oferind acces la diverse opțiuni de divertisment. Stațiunea Predeal se evidențiază ca o destinație excelentă pentru toți iubitorii de natură și sporturi de iarnă.

Hotelul Piemonte Predeal dispune de un restaurant tradițional, unde oaspeții pot savura preparate românești și internaționale. Barul cu cocktail-uri este locul perfect pentru relaxare după o zi plină de activități.

Tipurile de camere de la cazarea Hotel Piemonte Predeal care au jacuzzi sau cadă spa în interiorul camerei sunt:

  • Apartament

S-ar putea să doriți să explorați și altele dintre ofertele de cazare cu jacuzzi disponibile în diferite orașe:


Cea mai populară cameră cu jacuzzi din Predeal


Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi
Camera cu Jacuzzi Harmonie Tree house Cotagges Chalet Predeal Trei Brazi

Alți utilizatori au rezervat această cazare cu jacuzzi în Predeal

This will close in 60 seconds