Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Hotel cu Jacuzzi in Camera Constanţa

Constanţa este propice sejururilor romantice pentru încă o noapte în afinitate. Dacă ești în căutarea unei nopți sau a unui weekend atât intim, cât și romantic, am selectat pentru tine cele mai bune hoteluri cu jacuzzi privat din Constanţa. Acestea sunt camere de hotel sau apartamente dotate cu cadă cu hidromasaj în cameră pentru a vă bucura în cuplu.

Hotel JMR Royal Constanţa

Hotel cu Jacuzzi in Camera Constanţa

Adresa: 107 Strada Ștefan cel Mare, 900178 Constanţa, România

Jacuzzi in Camera Hotel JMR Royal Constanţa
Jacuzzi Hotel JMR Royal Constanţa

JMR Royal Jacuzzi se află în Constanța, la mai puțin de 1,7 km de plaja Aloha, și oferă un bar, camere antialergice, WiFi gratuit în întreaga proprietate și o grădină. Această proprietate pune la dispoziția oaspeților room service și un loc de joacă pentru copii. Hotelul oferă camere de familie.

Loft, acest apartament are fierbător electric, cadă jacuzzi și balcon.

Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și baie privată cu halate de baie și papuci. Camerele sunt utilate cu un ceainic, iar anumite camere includ și o bucătărie cu plită și cuptor. Camerele de la JMR Royal sunt echipate cu lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții beneficiază de acces la sauna de la cazare. JMR Royal oferă serviciu de călcătorie și facilități de afaceri, precum fax și fotocopiere.

Printre punctele de atracție din apropierea hotelului se numără plaja Modern, Piața Ovidiu și Muzeul de Istorie Națională și Arheologie. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 26 km, iar JMR Royal oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Tipurile de camere de la cazarea Hotel JMR Royal Constanţa care au jacuzzi sau cadă spa în interiorul camerei sunt:

  • Loft
  • Suită King cu cadă spa
  • Cameră Queen cu o cadă spa
  • Suită Deluxe cu o cadă spa

Apartament 3 camere zona Tomis Nord

Cazare Constanţa cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Aleea Hortensiei nr.1C bl. ME2B, scara A, ap 19, etaj 4, 900518 Constanţa, România

Jacuzzi Apartament 3 camere zona Tomis Nord Constanţa

Apartamentul 3 camere zona Tomis Nord este situat în Constanța și oferă o jacuzzi. Unitatea de cazare cu aer condiționat se află la 2,4 km de plaja Mamaia, iar oaspeții beneficiază de WiFi gratuit și parcare privată.

Apartamentul are 3 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie utilată, mașină de spălat și 1 baie cu cadă. Sunt disponibile prosoape și lenjerie de pat.

City Park Mall se află la 1,8 km de apartament, iar Piața Ovidiu este la 5,8 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 23 km de Apartament 3 camere zona Tomis Nord.

Tipurile de camere de Apartament 3 camere zona Tomis Nord Constanţa care au cadă spa sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu 3 dormitoare

Apartment Britannia Constanţa

Cazare cu Jacuzzi in Camera Constanţa

Adresa: Bulevardul Ferdinand 98, 900178 Constanţa, România

Jacuzzi Apartment Britannia Constanţa

Britannia se află în Constanța și oferă cadă spa. Proprietatea oferă parcare privată gratuită, WiFi gratuit și balcon.

Acest apartament are aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie și zonă de luat masa.

Punctele de atracție renumite situate aproape de proprietate includ plaja Modern, plaja Zoom și Muzeul de Artă. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, aflat la 28 km de Britannia.

Tipurile de camere de la cazarea Apartment Britannia Constanţa care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privat în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu balcon

Villa D’Italy Constanţa

Hotel Constanţa cu Jacuzzi in Camera

Adresa: 108 Strada Constantin Bobescu, 900256 Constanţa, România

Jacuzzi Villa D’Italy Constanţa

Cu vedere la oraș, Villa D’Italy Jacuzzi oferă cazare cu grădină și balcon, la aproximativ 4,2 km de City Park Mall. Proprietatea, găzduită într-o clădire datând din 2014, are WiFi gratuit și se află la 4,9 km de Piața Ovidiu și la 10 km de Lacul Siutghiol.

Vila este dotată cu 3 dormitoare, 2 băi, lenjerie de pat, prosoape, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată și patio cu vedere la grădină.

Cheile Dobrogei se află la 41 km de vilă, iar Parcul Gravity este la 4,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 26 km de Villa D’Italy.

Camerele Villa D’Italy Constanţa care au cadă spa sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Vilă cu 3 dormitoare

Faleza Nord Sea View Apartment

Cazare cu Jacuzzi in Camera Constanţa

Adresa: Pescarilor 33, 900538 Constanţa, România

Jacuzzi Faleza Nord Sea View Apartment Constanţa

Faleza Nord Sea View Apartment este o proprietate pe malul mării, situată în Constanța, la 1,4 km de plaja Mamaia și la 1,6 km de plaja Zoom. Această cazare cu aer condiționat se află la 1,1 km de 3 Papuci, iar oaspeții beneficiază de parcare privată și jacuzzi.

Acest apartament are 2 dormitoare, lenjerie de pat, prosoape, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată, 2 băi și balcon cu vedere la lac. Acest apartament are bucătărie, cadă cu hidromasaj și zonă de luat masa.

Printre punctele de atracție renumite din apropierea apartamentului se numără centrul comercial City Park, complexul Gravity Park și Delfinariul. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 25 km de Faleza Nord Sea View Apartment.

Tipurile de camere de Faleza Nord Sea View Apartment Constanţa care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi privată în interiorul camerei sunt:

  • Apartament cu vedere la mare

Ați putea fi interesat să vedeți și alte locuri de cazare cu jacuzzi in camera în alte orașe: