Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Cazare cu Jacuzzi Călimăneşti

Găsiți unități de cazare cu jacuzzi sau piscină cu hidromasaj pentru a vă relaxa în Călimăneşti. Dacă doriți să aveți un sejur relaxant, poate doriți să căutați un hotel cu o cadă cu hidromasaj.

Hotel Carolin Călimăneşti

Hotel cu Jacuzzi Călimăneşti

Adresa: str Calea lui Traian nr. 686, 245600 Călimăneşti, România

Jacuzzi Hotel Carolin Călimăneşti
Hotel Carolin Călimăneşti Jacuzzi
Hotel Carolin Jacuzzi Călimăneşti

Situat în Călimănești, la 48 km de Barajul Vidraru, Hotelul Carolin oferă cazare cu restaurant, bar, jacuzzi, grădină și parcare privată gratuită. Acest hotel pune la dispoziție camere de familie și o terasă. Hotelul are o piscină interioară, o baie termală, divertisment de seară și o recepție deschisă non-stop.

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar, fierbător, birou, duș și halate de baie. Unitățile de cazare au baie privată, papuci și lenjerie de pat.

Acest hotel servește mic dejun tip bufet sau continental.

Proprietatea oferă o serie de facilități, inclusiv o zonă de wellness cu hamam, cadă cu hidromasaj şi saună.

Parcul acvatic Cozia se află la 3,6 km de proprietate, iar Parcul Central Călimănești este la 400 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 84 km de Hotelul Carolin.


Pensiune La Mateo Călimăneşti

Cazare Călimăneşti cu Jacuzzi

Adresa: Strada 24 Ianuarie, Nr 221, 245600 Călimăneşti, România

Jacuzzi Pensiune La Mateo Călimăneşti
Cazare Jacuzzi Pensiune La Mateo Călimăneşti

La Mateo se află în Călimănești, la 7 km de Cozia AquaPark și oferă lounge comun, parcare privată gratuită, jacuzzi, grădină și facilități de grătar. Proprietatea pune la dispoziție camere de familie și loc de joacă pentru copii. Oaspeții beneficiază de recepție deschisă non-stop și bucătărie comună.

Camerele pensiunii au dulap, TV cu ecran plat, baie privată, lenjerie de pat și prosoape. Camerele sunt dotate cu aparat de cafea. Unele camere pun la dispoziție balcon. Unele camere oferă vedere la grădină. Camerele sunt dotate cu cuptor cu microunde.

La Mateo oferă terasă la soare. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, aflat la 86 km de proprietate.


Pensiune Vila Themis Călimăneşti

Cazare cu Jacuzzi Călimăneşti

Adresa: Calea lui Traian, Nr. 461, 245600 Călimăneşti, România

Jacuzzi Pensiune Vila Themis Călimăneşti
Pensiune Vila Themis Călimăneşti Jacuzzi

Situată în staţiunea balneară Călimănești, la 2 km de Mănăstirea Cozia, Vila Themis Jacuzzi oferă acces gratuit la WiFi și parcare privată gratuită.

Toate camerele de la Vila Themis au vedere la munte, TV prin cablu și baie cu duș și articole de toaletă gratuite.

Proprietatea are o recepție deschisă nonstop, o grădină și facilități de grătar. Oaspeţii au la dispoziţie o bucătărie comună.

Gara din Călimănești este la 4 km, iar Aeroportul Internațional Sibiu se află la 62 km.


Hotel Orizont Călimăneşti

Hotel Călimăneşti cu Jacuzzi

Adresa: Calea Lui Traian 495, 245600 Călimăneşti, România

Jacuzzi Hotel Orizont Călimăneşti

Situat la marginea oraşului Călimăneşti, Hotelul Orizont oferă camere cu acces Wi-Fi gratuit. Hotelul are un restaurant unde veţi putea gusta preparate româneşti şi internaţionale, cadă cu hidromasaj, precum şi o saună unde vă veţi putea relaxa. Centrul oraşului Călimăneşti este la 1 km.

Toate camerele au televizor şi baie cu duş. Suitele au o cameră de zi separată cu o canapea.

Hotelul Orizont are o mică sală de sport. La cerere se oferă tratamente de spa şi masaje. La hotel există o terasă cu un teren de joacă, precum şi o sală de joacă în interior.

În fiecare zi se serveşte în incintă un mic dejun proaspăt preparat. De asemenea, Hotelul Orizont are un bar care serveşte băuturi calde şi reci.

Râmnicu Vâlcea este la 15 km, iar Păuşa este la 1,5 km de hotel. Există parcare privată gratuită la hotel.


Ați putea fi interesat să vedeți și alte locuri de cazare cu jacuzzi in camera în alte orașe: