Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Cazare cu Jacuzzi in Camera Buzău

Găsiți cazare cu jacuzzi în cameră pentru a vă relaxa în Buzău. Dacă doriți să vă bucurați de o noapte relaxantă și fermecătoare, este posibil să căutați un hotel cu o cadă cu hidromasaj.

Campus Caffe Mansion

Cazare cu Jacuzzi in Camera Buzău

Adresa: Strada Hangarului nr 6, 120224 Buzău, România

Jacuzzi Campus Caffe Mansion Buzău
Jacuzzi in Camera Campus Caffe Mansion Buzău
Cazare cu Jacuzzi Campus Caffe Mansion Buzău
Cazare cu Jacuzzi in Camera Campus Caffe Mansion Buzău
Cazare Jacuzzi Campus Caffe Mansion Buzău
Cazare Cadă Spa Campus Caffe Mansion Buzău
Cadă Spa Campus Caffe Mansion Buzău

Campus Caffe Mansion Jacuzzi se află în Buzău și oferă restaurant, piscină sezonieră în aer liber, bar și grădină. Proprietatea oferă facilități de grătar, acces gratuit la internet WiFi și parcare privată gratuită.

Cameră King cu cadă cu hidromasaj, această cameră dublă are minibar, jacuzzi şi balcon.

Apartament penthouse, acest apartament are cadă spa, aer condiţionat şi balcon.

Camerele complexului oferă balcon. Toate camerele de la Campus Caffe Mansion au baie privată cu cadă și uscător de păr, TV cu ecran plat și aer condiționat, iar anumite camere au și o terasă. Camerele includ și frigider.

Oaspeții de la această proprietate au la dispoziție un mic dejun à la carte.

Râmnicu Sărat este la 33 km de Campus Caffe Mansion, iar Sărata-Monteoru se află la 14 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă, aflat la 86 km de complex.

Camerele Campus Caffe Mansion Buzău care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Cameră King cu cadă cu hidromasaj
  • Apartament penthouse
  • Cameră King superioară

Cabana Campus Caffe

Cazare Buzău cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Sat Sarile, com Bisoca, 127062 Buzău, România

Jacuzzi Cabana Campus Caffe Buzău
Jacuzzi in Camera Cabana Campus Caffe Buzău
Cazare cu Jacuzzi Cabana Campus Caffe Buzău

Cabana Campus Caffe din Buzău pune la dispoziție un lounge comun, jacuzzi, bucătărie comună și room service. Această vilă are grădină, iar oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită. Această vilă are zonă de luat masa, jacuzzi și balcon.

Vila este prevăzută cu 3 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie utilată cu frigider și cuptor cu microunde, mașină de spălat și 2 băi cu o cadă cu hidromasaj.

Această vilă pune la dispoziție grătar și terasă la soare. Râmnicu Sărat este la 28 km de Cabana Campus Caffe, iar Nehoiu se află la 37 km.

Tipurile de camere de Cabana Campus Caffe Buzău care au jacuzzi privată sau cadă cu hidromasaj în interiorul camerei sunt:

  • Vilă cu 3 dormitoare

Hotel Pietroasa Buzău

Hotel cu Jacuzzi Buzău

Adresa: Piata Daciei nr. 1, 120360 Buzău, România

Jacuzzi Hotel Pietroasa Buzău

Bucurându-se de o locaţie centrală aproape de Palatul Comunal Jacuzzi din Buzău, acest hotel modern oferă un restaurant care serveşte preparate din bucătăria românească şi internaţională.

Toate camerele hotelului Pietroasa au baie privată cu duş sau cadă. Sunt prevăzute cu TV LCD şi minibar. Decorul este individual, cu elemente moderne, covoare şi perdele pline de culoare.

Hotelul Pietroasa este situat la 150 de metri de staţia autobuzului local, iar gara din Buzău este la 2 km de proprietate.


Ați putea fi interesat să vedeți și alte locuri de cazare cu jacuzzi in camera în alte orașe: