Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Cazare cu Jacuzzi in Camera Buzău

Găsiți cazare cu jacuzzi în cameră pentru a vă relaxa în Buzău. Dacă doriți să vă bucurați de o noapte relaxantă și fermecătoare, este posibil să căutați un hotel cu o cadă cu hidromasaj.

Campus Caffe Mansion

Cazare cu Jacuzzi in Camera Buzău

Adresa: Strada Hangarului nr 6, 120224 Buzău, România

Jacuzzi Campus Caffe Mansion Buzău
Jacuzzi in Camera Campus Caffe Mansion Buzău
Cazare cu Jacuzzi Campus Caffe Mansion Buzău
Cazare cu Jacuzzi in Camera Campus Caffe Mansion Buzău
Cazare Jacuzzi Campus Caffe Mansion Buzău
Cazare Cadă Spa Campus Caffe Mansion Buzău
Cadă Spa Campus Caffe Mansion Buzău

Situat în Buzău, Campus Caffe Mansion cu jacuzzi oferă o experiență de lux și relaxare. Proprietatea dispune de un restaurant, o piscină sezonieră în aer liber, bar și o frumoasă grădină cu facilități de grătar.

Cameră King cu cadă cu hidromasaj oferă o atmosferă romantică, dotată cu minibar, jacuzzi și un balcon privat.

Apartamentul penthouse este locul perfect pentru o experiență de lux, beneficiind de o cadă spa, aer condiționat și un balcon exclusivist.

Oaspeții pot începe ziua cu un mic dejun à la carte, savurând fiecare moment al șederii lor la Campus Caffe Mansion cu jacuzzi.

Camerele Campus Caffe Mansion Buzău care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Cameră King cu cadă cu hidromasaj
  • Apartament penthouse
  • Cameră King superioară

Cabana Campus Caffe

Cazare Buzău cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Sat Sarile, com Bisoca, 127062 Buzău, România

Jacuzzi Cabana Campus Caffe Buzău
Jacuzzi in Camera Cabana Campus Caffe Buzău
Cazare cu Jacuzzi Cabana Campus Caffe Buzău

Cabana Campus Caffe din Buzău oferă o atmosferă relaxantă și facilități deosebite pentru o ședere confortabilă. Proprietatea dispune de un lounge comun, jacuzzi și o bucătărie comună pentru a satisface nevoile oaspeților, iar serviciul de room service adaugă un plus de confort. Vila este înconjurată de o frumoasă grădină, iar parcare privată gratuită este disponibilă pentru oaspeți.

Vila dispune de o zonă de luat masa, jacuzzi și balcon pentru a vă bucura de priveliștea împrejurimilor. Cu 3 dormitoare, TV cu ecran plat, bucătărie utilată complet și 2 băi cu cadă cu hidromasaj, această vilă oferă toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută.

Grătarul și terasa la soare sunt alte facilități ale proprietății, creând un cadru perfect pentru relaxare și socializare.

Tipurile de camere de Cabana Campus Caffe Buzău care au jacuzzi privată sau cadă cu hidromasaj în interiorul camerei sunt:

  • Vilă cu 3 dormitoare

Hotel Pietroasa Buzău

Hotel cu Jacuzzi Buzău

Adresa: Piata Daciei nr. 1, 120360 Buzău, România

Jacuzzi Hotel Pietroasa Buzău

Hotelul Pietroasa, situat în inima orașului Buzău, aproape de Palatul Comunal, reprezintă alegerea perfectă pentru o ședere comodă și plăcută cu jacuzzi. Cu un design modern, hotelul dispune de un restaurant ce oferă preparate delicioase din bucătăria românească și internațională.

Camerele hotelului sunt spațioase și elegante, fiecare având baie privată dotată cu duș sau cadă. Acestea sunt echipate cu TV LCD și minibar. Decorul individual al fiecărei camere adaugă un plus de personalitate, integrând elemente moderne, covoare și perdele pline de culoare.

Localizat la doar 150 de metri de stația autobuzului local, iar gara din Buzău la 2 km distanță, Hotelul Pietroasa oferă acces ușor la principalele atracții și facilități din oraș.


Vă-ar putea interesa să explorați și alte opțiuni de cazare cu jacuzzi în alte orașe:


Cea mai populară cameră cu jacuzzi din Buzău


Campus Caffe Mansion
Jacuzzi Campus Caffe Mansion Buzău

Alți utilizatori au rezervat această cazare cu jacuzzi în Buzău

This will close in 60 seconds