Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Hotel cu Jacuzzi in Camera Suceava

Găsiți hoteluri relaxante cu jacuzzi în cameră în Suceava. Dacă doriți să aveți o noapte romantică și relaxantă, căutați un hotel cu o cadă cu hidromasaj în cameră.

Mandachi Hotel & SPA Suceava

Hotel cu Jacuzzi in Camera Suceava

Adresa: Bulevardul Sofia Vicoveanca nr. 107, 720285 Suceava, România

Jacuzzi Mandachi Hotel & SPA Suceava
Jacuzzi in Camera Mandachi Hotel & SPA Suceava
Camera cu Jacuzzi Mandachi Hotel & SPA Suceava

Mandachi Hotel & SPA Jacuzzi pune la dispoziție camere cu aer condiționat în Suceava. Hotelul are un centru spa, o saună și un centru de fitness. Oaspeții pot lua masa la restaurant sau se pot relaxa la bar.

Acest apartament are intrare privată, cadă cu hidromasaj și saună.

Unitățile de cazare ale hotelului au TV cu ecran plat. Fiecare cameră are baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. În toate unitățile de cazare există birou.

În fiecare dimineață este disponibil un mic dejun à la carte. Proprietatea are un hamam și o piscină interioară. Recepția este deschisă non-stop.

Gura Humorului este la 27 km de Mandachi Hotel & SPA, iar centrul se află la 3 km de proprietate. Aeroportul Internațional din Suceava se află la 11 km.

Camerele Mandachi Hotel & SPA Suceava care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Suită cu o cadă cu hidromasaj și acces la spa
  • Apartament superior cu saună şi acces la spa

Pensiune Villa Alice Suceava

Cazare cu Jacuzzi in Camera Suceava

Adresa: Strada Simion Florea Marian nr. 1 bis, 720193 Suceava, România

Jacuzzi Pensiune Villa Alice Suceava

Beneficiind de o locație centrală în Suceava, chiar lângă Parcul Simion Florea, Villa Alice oferă camere cu aer condiționat, jacuzzi, decorate în stil clasic Ludovic al XV-lea și prevăzute cu facilități moderne, precum TV cu ecran plat cu canale prin satelit și duș cu hidromasaj. Se oferă WiFi gratuit și internet prin cablu.

Cameră king deluxe, baia privată are cadă spa și duș cu hidromasaj, halate de baie, papuci și uscător de păr.

Toate unitățile sunt dotate cu mobilier din lemn realizat manual și picturi originale ale vechiului oraș Suceava. Fiecare unitate are baie privată, cu halate de baie, papuci și uscător de păr. Toate camerele au balcon. Camerele de 5 stele includ o zonă de relaxare.

De asemenea, există o saună sau un centru de fitness. Pentru un început de zi relaxat, proprietatea oferă un mic dejun tip bufet, servit în zona de luat masa. La 500 de metri se pot găsi mai multe opțiuni de luat masa și magazine.

Proprietatea oferă și servicii de transfer de la/la aeroport. Gara Suceava se află la 4,5 km, iar Villa Alice oferă parcare privată gratuită. Cetatea istorică din Suceava este situată la 500 de metri.

Tipurile de camere de Pensiune Villa Alice Suceava care au jacuzzi privată sau cadă cu hidromasaj în interiorul camerei sunt:

  • Cameră king deluxe

Ați putea fi interesat să vedeți și alte locuri de cazare cu jacuzzi in camera în alte orașe: