Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Cazare cu Jacuzzi Căciulata

Căutați o cazare cu jacuzzi în Căciulata? Descoperiți aici o selecție de hoteluri cu cadă cu hidromasaj pentru a vă bucura de un sejur relaxant, romantic și fermecător.

Hotel Bloom Căciulata

Cazare cu Jacuzzi Căciulata

Adresa: Strada Aleea Stejarilor 6, 245601 Căciulata, România

Jacuzzi Hotel Bloom Căciulata
Camera cu Jacuzzi Hotel Bloom Căciulata

Hotelul Bloom se află în Căciulata și oferă restaurant, centru de fitness, bar și lounge comun. Toate unitățile de cazare de la acest hotel de 3 stele au vedere la oraș, iar oaspeții beneficiază de acces la o terasă și la o grădină. Hotelul are o piscină interioară, jacuzzi, baie termală și recepție cu program non-stop.

Toate camerele hotelului au aer condiționat, dulap, baie privată, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape și balcon cu vedere la râu. Camerele Hotelului Bloom au zonă de relaxare.

Oaspeții pot savura un mic dejun à la carte la cazare.

Hotelul Bloom oferă o saună. Oaspeții hotelului se vor putea bucura de diverse activități în Căciulata și în împrejurimi, precum drumeții, schi și ciclism.

Călimănești este la 3 km de Hotelul Bloom, iar Râmnicu Vâlcea se află la 18 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 62 km de cazare.


Cazare Parking Lotrișor Căciulata

Cazare cu Jacuzzi Căciulata

Adresa: 840 Calea lui Traian, 245601 Căciulata, România

Jacuzzi Cazare Parking Lotrișor Căciulata

Cazare Parking Lotrișor Jacuzzi, o proprietate cu grădină și terasă, este situată în Caciulata, la 3,1 km de Gara Mînăstirea Turnu, la 8 km de Corbu, precum și la 8 km de Cerbu. Situată la 5,6 km de Cozia AquaPark, proprietatea oferă o piscină sezonieră în aer liber și parcare privată gratuită.

Este oferit un TV cu ecran plat. Oaspeții pensiunii se pot bucura de un mic dejun tip bufet.

Văratica se află la 9,1 km de Cazare Parking Lotrișor, iar Stănișoara Schit este la 12 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 75 km de proprietate.


Ați putea fi interesat să vedeți și alte locuri de cazare cu jacuzzi in camera în alte orașe: