Găsiți hoteluri cu jacuzzi în cameră în destinațiile dumneavoastră preferate. Descoperiți camere romantice cu căzi cu hidromasaj cu care să vă bucurați de un weekend bun

Hotel cu Jacuzzi in Camera

Hotel cu Jacuzzi in Camera Băile Herculane

Găsiți hoteluri relaxante cu jacuzzi în cameră în Băile Herculane. Dacă doriți să aveți o noapte romantică și relaxantă, căutați un hotel cu o cadă cu hidromasaj în cameră.

Hotel Bacolux Diana Resort, Herculane

Hotel cu Jacuzzi in Camera Băile Herculane

Adresa: Str. Complexelor, nr 8, 325200 Băile Herculane, România

Jacuzzi Hotel Bacolux Diana Resort Băile Herculane

Bacolux Diana Resort Herculane Jacuzzi din Băile Herculane beneficiază de un cadru natural într-o zonă împădurită mare. Proprietatea este la 2 minute pe jos de râul Cerna și la doar 250 m de centrul orașului. Conexiunea WiFi și parcarea sunt gratuite.

Suită superioară cu 1 dormitor, această suită superioară cu 1 dormitor este izolată fonic și are cadă spa și balcon.

Camerele de la Bacolux Diana Resort, Herculane sunt spațioase, dotate cu mobilier modern și decorate în nuanțe de roșu, crem și maro. Toate sunt prevăzute cu TV, zonă de relaxare și baie privată. Unele unități includ un dormitor separat şi living.

Restaurantul à la carte serveşte mâncăruri locale şi internaţionale. Mâncărurile și băuturile pot fi savurate în zona de mese spațioasă sau pe terasă. La cerere, se pot aranja meniuri pentru diete speciale.

Gara este la 3 km, iar Lacul Prisaca și Ștrandul Termal 7 Izvoare se află la cel mult 10 minute cu mașina.

Oaspeţii pot face excursii cu vaporaşul pe Dunăre, la 18 km. Parcul Naţional Domogled – Valea Cernei este la 30 de minute de mers cu maşina. În centrul orașului se veți găsi restaurante, baruri, cafenele și magazine.

Tipurile de camere de Hotel Bacolux Diana Resort, Herculane care au cadă cu hidromasaj sau cadă spa în interiorul camerei sunt:

  • Suită superioară cu 1 dormitor

Bacolux Afrodita Resort & SPA, Herculane

Hotel Băile Herculane cu Jacuzzi in Camera

Adresa: Complexelor 2, 325200 Băile Herculane, România

Jacuzzi in Camera Bacolux Afrodita Resort & SPA Băile Herculane
Jacuzzi Bacolux Afrodita Resort & SPA Băile Herculane

Afrodita Resort&SPA cu Jacuzzi se află la poalele Munților Domogled, în centrul stațiunii Băile Herculane, zonă renumită pentru apele sale minerale. Cele 2 restaurante oferă preparate românești tradiționale și europene.

Toate camerele de la Afrodita Resort&SPA au TV, acces gratuit la internet WiFi și baie privată cu duș. Cele mai multe unități de cazare au balcon cu vedere la munte.

Oaspeții pot savura o băutură în lounge barul de la parter.

Izvoarele cu apă termală se află la aproximativ 2 km, iar Parcul Național Domogled este la 10 km. Gara Băile Herculane este la 3 km, iar stația de autobuz este situată la doar 300 de metri de hotel.

Camerele Bacolux Afrodita Resort & SPA, Herculane care au cadă cu hidromasaj sau jacuzzi în interiorul camerei sunt:

  • Suită superioară

Pension Noblesse Herculane

Hotel cu Jacuzzi in Camera Băile Herculane

Adresa: Str. Trandafirilor nr. 53 B, 325200 Băile Herculane, România

Jacuzzi in Camera Pension Noblesse Băile Herculane
Jacuzzi Pension Noblesse Băile Herculane

Inaugurată în anul 2011, Pensiunea Noblesse este situată la 500 de metri de centrul oraşului Băile Herculane, pe strada principală. Aceasta oferă camere spaţioase cu balcon, un restaurant, jacuzzi şi parcare privată gratuită.

Suită spațioasă prevăzută cu aer condiționat, acces Wi-Fi gratuit și baie cu o jacuzzi.

Toate camerele au mobilier elegant din lemn masiv, covor şi baie modernă. Autobuzul spre centrul oraşului opreşte la numai 100 de metri de Pensiunea Noblesse. Piscinele termale sunt la 5 km.

Restaurantul este deschis de la ora 08:00 până la miezul nopţii şi serveşte specialităţi tipic româneşti şi mâncăruri din bucătăria internaţională.

Tipurile de camere de Pension Noblesse Herculane care au jacuzzi privată sau cadă cu hidromasaj în interiorul camerei sunt:

  • Suită

Ați putea fi interesat să vedeți și alte locuri de cazare cu jacuzzi in camera în alte orașe: